Virus tabákové mozaiky - začátek a konec virologie

Virus tabákové mozaiky je údajně prvním "virem", který byl kdy objeven. Částice byla dokonce purifikována a biochemicky charakterizována.

Rozhodl jsem se vrátit k původním studiím z konce 19. století a našel jsem více než jen několik problémů s tvrzením, že objevili "virus".

Je úžasné, co všechno zárodeční teoretici tvrdí, když udeří virová mánie! 😮

Údajná existence viru tabákové mozaiky je založena na nevědeckých pokusech a virové mytologii. Základní tvrzení virologie nejsou postavena na ničem jiném než na nevědeckých experimentech a šíření další virové mytologie. Částice, které jsou údajně virem tabákové mozaiky, mohou mít určitý vztah k onemocnění rostlin, ale nikdy nebylo prokázáno, že by se jednalo o parazity schopné replikace, kteří přeskakují z rostliny na rostlinu. Teorie virů jako proteinových toxinů musela být v roce 1951 opuštěna. Teorie o tom, co má být virus, byla před rokem 1951 vyvrácena skutečností, že u lidí nebo zvířat údajně nakažených virem nikdo nikdy nenašel ani nevyfotografoval nic jiného, než co lze najít nebo vyfotografovat u zdravých jedinců pomocí elektronového mikroskopu.

✅ Akční body pro vás
1. Projděte si experimenty a důkazy použité na podporu existence viru tabákové mozaiky.
2. Prozkoumejte alternativní teorie a vysvětlení chorob rostlin.
3. Zvažte důsledky teorie virů z doby před rokem 1951 a její dopad na současný virologický výzkum.

×