Story #93

Dobrý den, můžu se prosím zeptat, jestli měl někdo po ockovani pocit zhorseneho videni na jedno oko? Po 1.davce pfizeru (6 týdnu zpet) se mi jakoby změnilo videni na jedno oko (3 dny lítání po vysetrenich v nemocnici a výsledek je, že mám oči v naprostém poradku). Asi 10 dní po aplikaci mi začal brnet a tuhnout oblicej, dostala jsem kapacku magnezia a už se to neopakovalo. Ten pocit horšího videni ale pretrvava již těch 6 týdnu (některé dny je to úplně dobre a někdy se to zase zhorši - především když mám stres). Na druhou dávku již nepůjdu. Mate prosím s tímto někdo zkušenost? Odeznělo to? Pořád si říkám, že to mam možná ze stresu, ale nevím.

---------

Tato odpověď vám nepomůže, ale má spoluhráčka je lékařka v nemocnici a říkala, že v poslední době má mnoho lidí různé zdravotní potíže, často neurologického charakteru, které se vymykají běžným nálezům a u většiny lékaři opravdu neví, co je jejich příčinou, protože mají netypický klinický obraz.....

----------

kamarádka pracuje v domově důchodců. Paní, o kterou pečuje po 2. očkování oslepla:-( Do té doby úžasná vitální babička, která pravidelně cvičila, malovala, dělala keramiku. Ale ani to jí neodradí, nedá se. Svědctví o těchto prasárnách je natočené a těch lidí z DD je více, kteří sdíleli hnusné vedlejší účinky. Někteří jsou již po smrti... Nezapomeneme na ně.

-----------

Už jsem to zde psal několikrát. Bohužel náš rodinný přítel na jedno oko oslepl. Prý sraženina, ale oficiálně to potvrzeno nedostal...... přeji hodně zdraví.

×