Očkovaní pracovníci a zdravotní sestry se za 3 roky vymění

Takže asi před osmi lety jsem v těhotenství přišla o miminko, což je důvod, proč jsem vlastně odešla ze zdravotnictví, protože jsem pracovala s těhotnými ženami, především s reprodukční a endokrinologií.
A právě jsem zjistil, že je pro mě trochu příliš obtížné poskytnout kvalitní péči vzhledem k mé nedávné ztrátě. Vrátil jsem se tedy na plný úvazek k práci v sektoru plynu a ropy a náboru zaměstnanců a dodnes vedu globální náborovou firmu pro plyn a ropu.
A důvodem, proč je to důležité, je to, co jako vedoucí pracovník v tomto odvětví vidím, jak se právě teď děje v důsledku vakcín proti COVID. A je to něco, čemu se říká plánování nástupnictví.
Pokud nevíte, co to je, najděte si to. Ale v zásadě to je, že společnosti musí plánovat, co se stane, když jejich zaměstnanci postoupí. Spíše se posouvají nahoru, odejdou do důchodu, a tak dále a tak dále.
A plánování nástupnictví je něco, s čím firmám profesionálně pomáhám tím, že jim nabízím náborové služby. Takže za mnou přijdou a řeknou, hej, budeme potřebovat 100 chlapů, kteří obsadí tuhle plošinu, a tak dále a tak dále.
A tak jim tuto službu poskytneme. No, co je opravdu zajímavé, to, co se právě teď děje, a je to vlastně ponižující, nejen zajímavé, je, že manažeři mají své HR zaměstnance a jejich manažeři, superintendenti, Foreman, tak dále a tak dále, procházejí a podívají se na zaměstnance, kteří mají dostali vakcíny a plánují je všechny vyměnit během příštích tří let.
co ti to říká? Tohle je něco, co je. Scotte, někteří z těchto chlapů doslova v slzách, když procházejí společností a doslova kontrolují všechny tyto jedince, kteří dostali vakcínu, s vědomím, že s největší pravděpodobností v příštích třech letech budou muset plánovat nahradit toho člověka.
co ti to říká? A to je opravdu velká věc v oboru, ve kterém se pohybuji, a v současné době se o tom hodně mluví, protože tyto masivní společnosti, obrovské plynárenské a ropné společnosti chtějí nahradit tisíce zaměstnanců.
A já jsem v té linii práce, která dělá personální obsazení pro tyto velké plynárenské a ropné společnosti. A jsou pěkně zkamenělí z toho, co se stane se zaměstnanci, ale také s jejich podniky, protože předpokládají, že přijdou zhruba o polovinu zaměstnanců.

×